X

Jaguar представив спеціальну версію F-Type

Тираж новинки ограничен 150 единицами

Jaguar представив спецверсію F-Type — ZP Edition. Наклад «дводверки» обмежений 150 одиницями. Це будуть останні 150 автомобілів бренду із двигуном внутрішнього згоряння.

«Прощальні» купе та карбріолет запропонують у кольорах Oulton Blue Gloss або Crystal Grey Gloss. Інтер’єри синіх автомобілів оздоблять у поєднанні червоного та чорного кольорів, сірих — синього та чорного. Як стверджується, ці кольори раніше для F-Type не пропонувалися.

Серед інших відмінностей F-Type ZP Edition — біла окантовка радіаторної решітки та круглі знаки на дверях на честь гоночних автомобілів E-Type, які брали участь у рекламній кампанії після запуску моделі у 1961 році. Доповнюють особливий образ 20,0-дюймові колісні диски із чорними вставками.

Також додаткові чорні акценти є в салонах «двохдверок». Крім того, кожен з автомобілів отримає табличку з індивідуальними номерами в серії та спеціальний значок, який підкреслить його особливий статус на дорозі.

Jaguar F-Type ZP Edition укомплектований 5,0-літровим турбованим V8, який видає 575 к.с. та 516 Нм крутного моменту. Працює мотор у зв’язці з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач та повним приводом. Час прискорення від 0 до 100 км/год складає 3,5 секунди.

Читайте також:
Нова Toyota Yaris перетворилася на старий Jaguar 1959 року

Ціни на Jaguar F-Type ZP Edition поки не оголошено. Починаючи з 2025 року у лінійці бренду залишаться лише електромобілі.