X

Jeep Gladiator оновився зовні та отримав сучасне оснащення (фото)

На Детройтському автосалоні, що відчинив свої двері 13 вересня, презентували оновлений пікап Jeep Gladiator. Стилістично він нагадує споріднений Wrangler, але отримав низку сучасних рішень.

У пікапа підкориговані бампери, зменшена решітка радіатора з більш тонкими вертикальними планками та нові варіанти відтінків для кузова. Габарити колишні. У довжину автомобіль досягає 5539 мм та завширшки 1875 мм. Висота змінюється в залежності від типу даху. З м’якою вона становить 1907 мм, а з жорсткою хардтоп – 1857 мм.

В оснащення салону включили мультимедійну систему Uconnect 5 з 12,3-дюймовим сенсорним екраном та підтримкою Apple CarPlay або Android Auto. У версіях Mojave X та Rubicon X є сидіння з електроприводом та підігрівом, оброблені шкірою Nappa, та рульове колесо з підігрівом.

Jeep Gladiator 2024 модельного року запропонують із 3,6-літровим двигуном Pentastar V6 потужністю 289 к.с. і 353 Нм крутного моменту, який працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач або восьмиступінчастим «автоматом». Привід – повний із знижувальною передачею. Замовлення на новинку вже відкрито, а у продаж вона надійде наприкінці року.

Читайте також:
Jeep Wrangler перетнув межу у 5 мільйонів продажів