X

Кабріолет BMW 8-Series розсекретили раніше прем’єри

К линейке BMW 8-Series со временем присоединятся М8 и так называемое четырехдверное купе, но раньше других появится кабриолет

Нове розкішне купе BMW 8 дебютувало влітку, а наближення зимового сезону – дуже вдалий час для презентації кабріолета. Саме це і зробить баварський бренд у листопаді, але поглянути на новинку можна вже зараз. Отже, перед нами BMW 8 Series Сonvertible!

В Autotijd з’явилися офіційні зображення великого кабріолета. Можна зазначити, що автомобіль виглядає саме так, як ви могли собі це уявити. До речі, у БМВ 8 серії минулого покоління двадцятирічної давності не було такого типу кузова. Тому відкритий автомобіль під цим іменем з’явився вперше.

На фото нова БМВ зображена в повнопривідній специфікації xDrive M850i, що свідчить про наявність двигуна V8 потужністю 530 к.с., який працює в парі з 8-ступінчастою АКП Steptronic. Цей зв’язок дозволяє долати розгін до 100 км/год лише за 3,7 с. Максимальна швидкість обмежена електронікою на рівні 250 км/год.

Незважаючи на те, що прем’єра BMW 8-Series Convertible запланована в рамках листопадового автошоу в Лос-Анджелесі, компанія може провести онлайн-дебют раніше через фотографій, які просочилися в Мережу.

Читайте також:
Реальные и абсурдные новинки BMW ближайшего будущего