X

Який на вигляд дорогий Renault Duster для бездоріжжя (фото)

Новый Renault Duster 2020 получил крутую модификацию, за которую, правда, придется хорошенько заплатить. Украинские покупатели точно оценили бы!

Українським покупцям бюджетний кросовер Renault Duster дуже подобається. Власне, і в Західній Європі, де ця модель називається Dacia Duster, для неї завжди був забезпечений теплий прийом.

Тепер настав час розширити експансію популярного кросовера. До цього часу в Південній Америці пропонували модель першого покоління. Тепер до покупців добралася нова генерація. При цьому компактний кросовер отримав особливу позашляхову модифікацію.

У цьому разі новий кросовер Рено Дастер виділяється пластиковим обвісом, накладками на колісних арках і додатковими ліхтарями в передньому бампері.

Читайте також:
Замість Renault Duster — Fiat показав стильну бюджетну модель

Салон Renault Duster оснастили новою мультимедійною системою з більшим дисплеєм. Не виключено, що незабаром глобальний Дастер переживе оновлення і отримає такий монітор разом з іншими сучасними опціями.

Крім того, кліренс Renault Duster 2020 для Південної Америки становить 237 мм. Незважаючи на передній привід, з яким поки що буде доступна новинка на ринку, такий дорожній просвіт все ж дасть змогу зробити що-небудь цікаве на бездоріжжі.

Згодом в лінійці з’явиться новий трициліндровий турбомотор об’ємом 1,3 л потужністю 150 к.с. Можливо, тоді запропонують і повний привід. Але на старті продажу новий кросовер оснащуватимуть атмосферним 1.6 на 118 к.с. на бензині і 120 к.с. на етанолі. При цьому за базову версію попросять близько $16 000!

136