X

Який вигляд має інтер’єр електричного Mercedes S-class

Новый роскошный электромобиль Mercedes EQS, кажется, планирует испортить жизнь Tesla Model S и всем потенциальным соперникам

Новий Mercedes S-class W223 з’явиться в 2020 році. Німецький автовиробник активно тестує і покращує майбутню новинку, адже часу залишилося не так вже й багато. За значимістю цей седан може перемогти тільки його електрична модифікація.

Імовірно, автомобіль назвуть Mercedes EQS — просто й елегантно, правда? До Франкфуртського автосалону в компанії підготували концепт-провісник, а тепер дражнять нас першими зображеннями його інтер’єру.

Відкиньте стереотип про концепт і повірте, що цей салон набагато ближче до серійного втілення, ніж можна було подумати. Більшою мірою це підтверджується подібністю з інтер’єром безпосередньо Mercedes S-class 2020 — автомобілі використовують спільну архітектуру, тому тут немає нічого дивного.

Зверніть увагу на величезний екран інформаційно-розважального комплексу, який замінив собою всі фізичні перемикачі на центральній консолі. На додачу до нього встановили два інших дисплеї, кожен з яких розташований у передніх дверцятах.

Те саме відбувається і з задніми дверима. Ці екрани, звісно, сенсорні і відповідають за налаштування музики і, ймовірно, клімату. Ще одним екраном замінили дзеркало заднього виду, а замість зовнішніх дзеркал — камери. Дуже концептуально.

Читайте також:
Електричний седан Jaguar кине виклик Mercedes S-Class

Крім того, нам показали кілька тизерів із натяками на дизайн кузова, за якими поки що можна судити тільки про дуже обтічний силует з короткими звисами і довгою колісною базою. Чекаємо на прем’єру!