X

Який вигляд має нова BMW 7 series в стилі E38

BMW 7 series 2020 выглядит смело и для кого-то неоднозначно. Предложена альтернатива в виде вдохновленного BMW E38 седана

Свіжий рестайлінг, який отримало актуальне покоління BMW 7 series, припало до смаку далеко не всім. Седан одержав яскраву ідентичність, завдяки якій виділяється в потоці. До того ж оновлену модель легко відрізнити від дорестайлінгової. Противники ж вважають, що з розміром нової передньої решітки баварський бренд переборщив.

Отже, потрібно запропонувати більш консервативну альтернативу. Чим і зайнялися в Carscoops. Що, якби сучасна БМВ 7 серії була схожа на BMW E38 двадцятирічної давності? Нехай і в цілях експерименту, але вийшло загалом непогано.

Зверніть увагу на знайомий «прямокутний» силует, невеликі горизонтальні «ніздрі» решітки і акуратні передні фари. Дивно, але сьогодні такий автомобіль мав би цілком органічний вигляд серед нових машин!

Читайте також:
Новий кросовер BMW буде найдешевшим і найменшим

Не обійшлося і без сучасних прийомів, таких як приховані дверні ручки, великі колеса і смужки денних ходових вогнів. Чудовий результат! Можливо, настав час, коли знову варто захопитися ретродизайном?..