X

Найбільша Skoda Octavia 2021 вже перегнала Audi A4

Чешский бренд расширяет предложение в семействе наиболее популярной модели, чтобы привлечь как можно больше покупателей

Покупці обожнюють Skoda Octavia за набір певних характеристик. Серед них — якість і практичність. На ринку модель вирізняється примітними розмірами — Шкода просто намагається запропонувати якомога більше автомобіля за конкретні гроші. Тепер нова Octavia A8 стала ще більшою.

Skoda Octavia Pro — особлива модифікація моделі, яка запропонує збільшений простір у салоні. Цього домоглися за допомогою збільшеної до 4753 мм довжини і колісної бази, яка зросла до 2730 мм. Для порівняння, довжина актуальної Audi A4 — 4726 мм.

Дизайнери попрацювали акуратно, надбавка в розмірах в око не впадає, хоча задні двері стали довшими – весь додатковий простір у салоні відправили пасажирам другого ряду. Також варто звернути увагу на кузовний обвіс, який натхненний спортивною Skoda Octavia RS.

Передусім подовжена Шкода Октавія А8 призначена для китайського ринку. Там багато європейських виробників пропонують часом несподівані моделі зі збільшеним простором у салоні для задніх пасажирів, осторонь не залишаються навіть компактні кросовери.

Читайте також:
Нова Skoda Rapid: перші подробиці про бюджетну модель

У Китаї Octavia 2021 пропонують з бензиновими турбо 1.2 (116 к.с., 200 Нм) і 1.4 (150 к.с., 250 Нм). Мотори поєднуються з 6МКПП і 7-ступінчастою роботизованою DSG.

136