X

Який вигляд має найдорожчий кросовер Suzuki за $ 60 000

Новый кроссовер Suzuki Across, построенный на базе гибридного Toyota RAV4, уже можно заказать

Японський виробник виводить на ринок новий кросовер Suzuki Across, який стане флагманом лінійки. Починаючи з наступного місяця перелицьовану версію гібридного Toyota RAV4 можна буде купити у Великій Британії. Там автомобіль оцінили в 45,6 тис. фунтів або майже $60 000.

Майбутнім власникам доступні шість кольорів кузова. Вони зможуть обирати з перламутрового, сріблястого, чорного, червоного, сірого або темно-синього. При цьому доплачувати за “металік” і “перламутр” не доведеться.

У стандартному оснащенні Suzuki Across сидіння зі шкіряною оббивкою і підігрівом в обох рядах, підігрів кермового колеса, двозонний клімат-контроль, мультимедійна система з 9-дюймовим дисплеєм, електропривод багажних дверей і електронна система повного приводу 4х4 E-Four. Також кросоверу дісталися світлодіодні фари з двопроменевим проектором (що поєднують ближнє і дальнє світло), світлодіодні ДГЗ і 19-дюймові колісні диски.

Кросовер Сузукі укомплектований гібридною силовою установкою, що складається з 2,5-літрового бензинового двигуна, електромотора (комбінована віддача перевищує 300 К.С.) і встановленої під підлогою літій-іонної батареї ємністю 18,1 кВтг. Заявлений запас ходу на електротязі-75 км. Час прискорення з місця до 100 км/год — 6 секунд.

У списку систем активної безпеки є круїз-контроль, асистент руху в смузі, яку займаєш і система запобігання зіткненням.

Читайте також:
В сети показали самый маленький внедорожник Suzuki дешевле Jimny