X

Яким буде новий Hyundai Accent?

В сеть попали шпионские снимки следующего поколения Hyundai Accent, который попадет к потребителям в 2017 году. Как и ожидалось, он будет выполнен в новой стилистике марки.

Китайські ЗМІ виклали в мережу шпигунські знімки нового покоління Hyundai Accent. Їх зроблено на мобільний телефон, але відмінно демонструють вигляд нового покоління популярної моделі, яка також відома в Україні як Hyundai Solaris (привезені з російського ринку). У Китаї модель знають під ім’ям Verna. Концепт-кар під такою назвою представили у квітні на мотор-шоу в Пекіні.

Але серійна модель суттєво відрізняється від шоу-кара. Так, на серійному Hyundai Accent вже не буде красивої хромованої решітки радіатора. Її заступила чорна пластикова. Передню частину автомобіля буде виконано в новій стилістиці Hyundai. На легкових моделях вона представлена на старшій моделі Elantra.

Китайці також озвучили розміри нового Hyundai Accent (Solaris, Verna). За всіма параметрами автомобіль буде трохи більшим за нинішнє покоління. Так, автомобіль буде довжиною 4380 мм (+5 мм), шириною 1720 мм (+20), висотою 1460 мм (+10), базою – 2600 мм (+30).

У Кореї та Китаї продаж нового покоління Hyundai Verna розпочнеться наприкінці 2016 року, в Україні Hyundai Accent і Solaris очікується в 2017-му.