X

Karma Revero GT — суперник Tesla Model S за 135 000 доларів

Если вы считаете, что электромобили еще не готовы для полноценной эксплуатации, обратите внимание на гибриды. Например, на Karma

Karma Revero GT — новинка, що йде корінням до Fisker Karma, яка стала на конвеєр у 2011 році, а роком пізніше його залишила. Тепер автомобіль помітно оновився і з новими силами готується стати конкурентом Tesla Model S.

Щоправда, потенційних покупців може відлякати ціна. Нова модель лише на п’ять тис. дол. дорожчий за попередника, але підсумкова вартість в 135 тис. доларів – це сміливо. Model S в найпродуктивнішій версії обійдеться на 35 тис. дешевше!

Але, варто відзначити, що Карма Реверо – справді розкішний автомобіль, який подарує власнику відчуття винятковості. У всякому разі, так замислювалося. Технічна частина представлена повністю новою силовою установкою, в складі якої два електромотори сумарною потужністю 536 к.с. (1491 Нм) і трициліндровий 1,5-літровий ДВЗ від BMW, який живить електричну установку.

Як ви розумієте, це гібрид. Для багатьох автомобілістів це виявиться більш вигідною і практичною комбінацією порівняно з повноцінним електромобілем. Хоч би там як, спортивний гібрид Karma Revero GT 2020 здатний проїхати 129 км виключно на електротязі завдяки батареї на 28 квтг.

Читайте також:
Розсекречено суперника Tesla Model Y з запасом ходу близько 500 км

Загальний запас ходу становить 579 км. На розгін до 100 км/год буде знадобиться близько 4,5 с, а максимальна швидкість дорівнює 201 км/год. А що з дизайном? В основі — кузов від того ж гібрида авторства Генріка Фіскера, але з новими бамперами, світлотехнікою і невеликими змінами в салоні. Виглядає все це ефектно, але коштує чимало.