X

Кемпер Nissan NV200 перетворили на пікап — що з цього вийшло

Автомобиль представили в рамках выставки Osaka Auto Messe 2022

На виставці Osaka Auto Messe 2022 помітили дуже дивний автомобіль. Його зовнішність натякає на те, що перед нами фургон Nissan NV200, проте в його задній частині розміщена вантажна платформа.

Такий досить цікавий пікап зробила компанія AT-Z, що спеціалізується на продажу кемперів. Ідея створення такого унікального пікапа виникла нещодавно. Укотре переробляючи NV200 в кемпер, майстри задумалися, чому б не встановити замість житлової кабіни вантажну платформу.

Крім змін у задній частині, автомобілю підправили передок, встановивши пластикову накладку на капот і чорні декоративні вставки в бампер. Також йому дістався оригінальний аеродинамічний кузовний обвіс і розширені крила. На задній кромці даху з’явився невеликий спойлер, що нависає над вантажною платформою. З боків він переходить у борти вантажної платформи. Практично від базового NV200 збереглися тільки задні ліхтарі. Все інше нове. А доповнюють образ 8-спицеві колісні диски Watanabe “взуті” в різнорозмірні шини BFGoodrich.

За деякими даними, компанія планує продавати подібні пікапи в майбутньому. Орієнтовно, вартість автомобіля становитиме 34 850 доларів.

Читайте також:
Велика кількість дерева і приховані ніші — такий на вигляд дуже незвичайний кемпер