X

Kia готує нового суперника Skoda Octavia

Компактный седан Cerato получит более современную внешность и богатое оснащение

Поточне покоління Kia Cerato вийшло на ринок у 2018 році. Незважаючи на те, що модель доволі популярна на багатьох ринках, вона вже трохи застаріла на думку виробника. Щоб освіжити автомобіль, компанія готує плановий рестайлінг моделі.

Прототипи виїхали на дорожні випробування. Найщасливішим шпигунам вдалося зробити фото новинки абсолютно без камуфляжу під час зйомки рекламного ролика. З огляду на опубліковані знімки, седан Кіа Церато 2022 отримав модернізовану решітку радіатора, новий бампер і перероблену оптику з ефектними ДХВ. На кормі з’явилися більші ліхтарі і видозмінений бампер. Завершують образ стильні 17-дюймові колісні диски і новітній логотип марки.

За даними інсайдерів, в оснащення салону компактного седана, який на ринку змагається зі Skoda Octavia, увійшла цифрова приладова панель і мультимедійна система з 10,25-дюймовим екраном. Також автомобілю обіцяний розширений пакет систем допомоги водієві і асистентів безпеки. Моторна гамма поки що офіційно не підтверджена. Імовірно, оновлений Cerato поставлятимуть із 1,5-літровим турбомотором потужністю 150 к.с. і 253 Нм крутильного моменту.

Читайте також:
Величезний Kia K8: класна ціна, розкішний салон і повний привід

Дебют оновленої версії моделі відбудеться вже найближчим часом, а на конвеєр вона вирушить у травні 2021 року.