X

Kia оновила молодшого брата Sportage (фото)

Компактний кросовер Kia Seltos, який приєднався до лінійки компанії в 2019 році, було вперше оновлено. Напередодні офіційного дебюту, запланованого на 15 липня, компанія опублікувала серію офіційних знімків і розкрила деякі характеристики моделі.

Кросоверу модернізували решітку радіатора, зробивши її більшою і змінивши наповнення, оновили фари, додавши інші денні ходові вогні, і змінили ніші противотуманок. Також автомобілю переробили бампер, доповнивши його захисною пластиною. На кормі з’явилися нові ліхтарі, що об’єднані між собою тонкою світлодіодною смугою, і нові задні двері.

Також новинці дісталася нова колірна палітра для кузова, яка охоплює і двоколірні варіанти, і 18-дюймові колісні диски зі стильним дизайном. Салон Kia Seltos 2023 виглядає не менш сучасно. У його оснащення увійшов величезний екран, який об’єднує в собі 10,25-дюймову цифрову приладову панель і мультимедійну систему. Аналогічне рішення можна побачити більшого Sportage та інших моделей компанії.

Читайте також:
Kia выпустит свой Santa Cruz, но на электротяге

На центральній консолі з’явилися нові кнопки керування системою клімат-контролю і новий селектор автоматичної коробки передач, а на приладовій панелі – фонове освітлення. Також моделі розширили пакет систем допомоги водієві і асистентів безпеки. Моторна гамма поки що офіційно не розкрита. За даними інсайдерів, до неї увійдуть як версії з ДВЗ, так і гібридні варіанти.