X

Kia Optima 4-го покоління – зірка «Столичного Автошоу 2016»

28 – 29 мая гости «Столичного Автошоу» cмогли ознакомиться с четвертым поколением седана Kia Optima.

Новий Kia Optima став справжньою зіркою стенду Кіа на «Столичному Автошоу»,  що проходить 28-29 травня у Києві. Стримане і одночасно ефектне оформлення стенду в стилі «Біле та чорне» вдало підкреслює особливий статус седана в модельному ряді бренду.

Четверте покоління Kia Optima разом із новим Sportage і середньорозмірним SUV Kia Sorento, є автомобілем, який формує новий погляд на південнокорейський бренд. Зовнішній вигляд автомобіля, порівняно з моделлю попереднього покоління, пережив еволюційні зміни. Наочним підтвердженням того, що дизайнери фірми йдуть в ногу з часом, є отримання престижної премії у сфері промислового дизайну IF Design Award.

Kia Optima для українського ринку оснащується 141-сильним турбодизелем робочим об’ємом 1,7 л і 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач із двома зчепленнями.

Завдяки використанню високоміцної сталі та спеціальних структурних клеїв, а також сучасним системам активної та пасивної безпеки, Kia Optima завоював 5 зірок з безпеки в краш-тестах EuroNCAP.

Навіть уже в стартовій комплектації Comfort нова Optima оснащується сімома подушками безпеки, системами ABS і ESP, системою допомоги під час екстреного гальмування (BAS) та системою допомоги під час старту з місця на підйомах (НАС).

Доволі широкий список «комфортних» опцій, куди входить панель приладів Super Vision, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, підігрів передніх сидінь і керма. Приємну атмосферу в салоні створює аудіосистема з шістьма динаміками і здатністю відображати аудіофайли через протокол Bluetooth.

Українським покупцям, залежно від комплектації автомобіля Kia Optima, будуть доступні бездротовий зарядний пристрій для мобільних телефонів, система Drive Mode Select, яка дає змогу обирати режими роботи двигуна та трансмісії. Можна замовити мультимедійну навігаційну систему з аудіо-обладнанням преміум-класу Harman/Kardon тощо.