X

Kia показала довгоочікуваний бюджетний кросовер

Компактный кроссовер Kia Sonet 2021 полностью рассекретят совсем скоро, но мы уже можем изучить дизайн бюджетника в подробностях

Південнокорейський виробник продовжує ділитися подробицями про серійну версію нового бюджетного кросовера Kia Sonet 2021. Цього разу компанія опублікувала кілька ескізів і поділилася деталями.

І якщо зовнішність новинки ми вже бачили на попередніх тизерах, то інтер’єр Кіа Сонет показали вперше. З урахуванням орієнтування на молодь, він має стильний і не бюджетний вигляд. Навіть нагадує новий Kia Sorento.

Найпомітнішою деталлю салону Kia Sonet стали візуально об’єднані в один блок цифрова “приборка” і дисплей інформаційно-розважальної системи. Центральний екран — 10.25-дюймовий. Виробник запевняє, що це найкращий показник у класі. Повітроводи на передній панелі оздоблені металом з алмазним гравіюванням. Дрібнички і смартфон можна зберігати в спеціальній дворівневій ніші.

Крім привабливої зовнішності і стильного інтер’єру новий кросовер Kia вирізняється ще й наявністю до шести подушок безпеки. Це робить його найменшим і найбезпечнішим кросовером на індійському ринку. Незважаючи на те, що новинку розробляли спеціально для Індії, продавати її будуть і на інших ринках. Прем’єра компактного кросовера Kia Sonet запланована на 7 серпня.