X

Kia показала суперника Toyota Land Cruiser 200

Kia Mohave 2020 выглядит агрессивно! Похоже, новинка готова составить достойную конкуренцию японским внедорожникам

Здається, що сьогодні у світі пластикових міських кросоверів повнорозмірному рамному позашляховику немає місця. Власне, так і є. Але ми все ж бачимо кілька стійких гравців – Toyota Land Cruiser 200 (яку нещодавно зловили оновленою), Nissan Patrol (який оновився ще сильніше) і його брат Infiniti. А тепер ще й Kia.

Корейський позашляховик Kia Mohave перебуває у виробництві з 2008 року. Як і личить останнім з рамних SUV, оновлення моделі затягнулося. Навесні ми показували концепт, що передує глибокій модернізації. Тепер з’явилися офіційні зображення серійної моделі.

Від прототипу Kia Mohave 2020 відрізняється лише в деталях. З фальшрадіаторної решітки зник розсип світлодіодних елементів — вони збереглися тільки в блоках фар, а решітка отримала традиційний хромовий декор.

Змінилися протитуманки і трішки поправили оформлення задніх ліхтарів. Але загалом перед нами той самий автомобіль десятирічної давнини з перевіреною конструкцією, хоча глибина модернізації зачепила навіть кузовні панелі — нове тут майже все.

Читайте також:
Новий кросовер Kia Xceed вже поспішає до покупців

Зображень інтер’єру виробник поки що не надав, але раніше в мережі з’являлося фото з презентації. Новий Кіа отримає сучасний стильний салон із великим центральним екраном, цифровим щитком приладів і мінімальною кількістю фізичних перемикачів. Нижче — фото інтер’єру і порівняння з передньою панеллю колишнього автомобіля.

Поки що модель анонсували для домашнього ринку, там у Кіа Мохаве є навіть власна емблема. Позашляховик зберіг 3-літровий дизельний V6 потужністю 260 к.с. і 8-ступінчасту автоматичну КПП. Поки що невідомо, чи з’явиться модель 2020 року в Європі та США.