X

Kia представила новий бюджетний електрокросовер із запасом ходу 600 км (фото)

Модельна лінійка Kia поповнилася новим повнорозмірним кросовером під назвою EV5. Він є електричною альтернативою паливного Sportage і надійде у продаж наприкінці цього року за ціною від 30 000 доларів.

Електрокросовер досягає в довжину 4615 мм при колісній базі 2750 мм. Ширина та висота дорівнюють 1875 і 1715 мм відповідно. Модель виконана у стилістиці флагманського EV9 і отримала кутастий кузов, високий капот, вузьку світлодіодну оптику, масивні бампери та великі аеродинамічні колеса.

.

Салон EV5 просторий та комфортний. У його оснащення увійшов великий екран, який поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему, чотириспицеве ​​рульове колесо, система клімат-контролю, слот для бездротової зарядки смартфона, два порти USB-C, камери кругового огляду, 64-колірне фонове освітлення.

Для новинки запропоновано широкий перелік систем допомоги водієві та помічників безпеки. Передні сидіння виконані як диван. Вони мають функцію підігріву та вентиляції. Новий Kia EV5 запропонують з одним електромотором, розташованим на задній осі, потужністю 218 к.с. і 310 Нм крутного моменту. Він дозволяє кросоверу розвивати максимальну швидкість до 185 км/год. Батарея на 77 кВтг забезпечить запас ходу до 600 км.

Читайте також:
Kia тестує новий кросовер вартістю $30 000 (фото)