X

Kia презентувала компактний електрокросовер за $32 000 (фото)

У другій половині цього року в лінійці Kia з’явиться новий компактний кросовер з індексом EV3. Електрична новинка є серійною версією торішнього однойменного концепту.

Офіційну прем’єру Kia EV3 заплановано на 23 травня. Однак утримати модель у секреті компанії не вдалося. Видання Car Expert опублікувало серію шпигунських знімків, судячи з яких, електрокросовер майже повністю повторює концепт. У нього кутастий дизайн кузова з оригінальною оптикою в стилі EV9, темні пластикові накладки на колісних арках і порогах, стильні выштамповки та вбудовані в стійки даху ручки задніх дверей.

Крім стандартної версії у сімействі моделі буде і високопродуктивна GT-Line. Вона відрізняється агресивнішими бамперами. Шпигуни розсекретили не лише екстер’єр, а й інтер’єр кросовера. У його оснащення увійде великий екран, який поєднує цифрову приладову панель і мультимедію. Також можна відзначити наявність дворівневої центральної консолі.

Читайте також:
Виразна зовнішність та збільшений запас ходу: представлений оновлений Kia EV6 (фото)

Відомо, що Kia EV3 побудований на платформі E-GMP і поставлятиметься з одним електромотором. Версія GT-Line отримає два електромотори, по одному на кожній осі. Запас ходу обіцяно до 500 км. Його забезпечить батарея на 82 квтч. Вартість новинки починатиметься від 32 000 доларів.