X

Kia розкрила дизайн нового Sportage для України зовні і всередині

Онлайн премьера новинки состоится на следующей неделе

Друга порція дизайн-скетчів з’явилася через кілька днів після перших офіційних зображень укороченої версії Sportage. На них кросовер має більш реалістичний вигляд.

Також вперше показаний інтер’єр новинки. Від довгобазної версії “короткий” Спортейдж 2022 відрізняється глухими задніми стійками, як у моделі попереднього покоління і меншого розміру склом у дверях багажного відділення. Також у автомобіля на нових скетчах більше немає шильдика GT Line.

У салоні — величезний вигнутий дисплей, який об’єднав в одне ціле приладову панель і мультимедійну систему. Також в око впадає незвичайні дефлектори обдування, що “підтримують” тачскрін. Свій сенсорний дисплей отримала і система клімат-контролю, а за перемикання передач тепер відповідає “шайба”. Цілком ймовірно, такий набір дістанеться топовому Kia Sportage. Базовий кросовер, найімовірніше, отримає аналогові прилади, аудіосистему зі звичайним чорно-білим екраном і кондиціонер.

Європейським покупцям новинку запропонують в ролі гібрида на підзарядці з силовою установкою від Tucson PHEV. У “донорської” моделі вона складається з 1,6-літрового 180-сильного бензинового агрегата і батареї ємністю 13,89 кВтг. На рідному ринку запропоновано звичайний гібрид без можливості зарядки від мережі. У такого Sportage силова установка передбачає 1,6-літровий двигун і батарею ємністю 1,49 кВтг. Крім того, будуть доступні ще й інші версії з бензиновим і дизельним моторами.

Більше подробиць про новий Kia Sportage стане відомо під час онлайн-прем’єри, запланованої на 1 вересня 2021 року.

Читайте також:
Kia вперше показала нову модель — це компактний позашляховик