X

Kia Sportage 2021 вже приміряв новий логотип – що відомо про кросовер

Новый Sportage немного изменился внешне и получил турбомотор

У мережі з’явилися фотографії ще одного кросовера Kia Sportage. Зображення нової серійної моделі “витекли” з бази Міністерства промисловості Китаю.

Перетворену версію кросовера з приставкою Ace в назві компанія привезла на торішній автосалон у Гуанчжоу. Тоді публіці показали передсерійний прототип у спортивному виконанні GT Line. З огляду на фото, серійний Sportage Ace відрізняється від спортивної модифікації дизайном переднього бампера і решітки радіатора. У базового кросовера Кіа вона з вертикальними ребрами, тоді як у GT Line з горизонтальними перекладинами. Також у стандартного Kia Sportage Ace — новий логотип компанії, немає помаранчевих вставок на кузові. Плюс до цього кросоверу дісталася інші ліхтарі в стилі нового Sorento.

Фото інтер’єру поки що немає. Найімовірніше, новинці дістанеться цифрова приладова панель і система мультимедіа з великим екраном. Крім того, Sportage Ace обіцяні адаптивний круїз-контроль і комплекс Drive Wise, в який входять система утримання в смузі руху, моніторинг сліпих зон та інші функції.

Кросовер комплектуватимуть 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 160 к.с. Крім того, в мережі вже з’являлася інформація про ще один, цього разу 1,5-літровий, двигун на 200 к.с.

Про коробки передач достовірно поки що нічого невідомо. Колишня модель пропонувалася з шестиступінчастою механічною і автоматичною коробками передач. Тубрований варіант продавали з семиступінчастою роботизованою КПП.

Читайте також:
П'ять нових моделей Kia — чекати залишилося недовго

Старт продажу Kia Sportage Ace заплановано на весну 2021 року.