X

Китайський BYD презентував копію рамного пікапа Ford F-150 (фото)

У лінійці BYD з’явився перший рамний пікап, який отримав назву Shark. Презентацію новинки компанія провела не в Китаї, а в заокеанській Мексиці.

Середньорозмірний рамний пікап візуально багато в чому повторює Ford F-150 Lightning. У нього аналогічної форми кузов із місткою вантажною платформою та високим дорожнім просвітом. Решітка радіатора з великою назвою марки посередині оточена вертикальними фарами зі світлодіодними ДХО, які між собою об’єднані тонкою смугою. Також можна відзначити роздуті крила, затемнені стійки та рейлінги на даху. Їздить пікап на 18-дюймових легкосплавних дисках.

У довжину BYD Shark сягає 5457 мм при колісній базі 3260 мм. Ширина і висота становлять 1971 та 1925 мм відповідно. Тобто за габаритами пікап трохи більший за Chevrolet Colorado та Ford Ranger, але коротший за Jeep Gladiator. Вантажопідйомність новинки становить 835 кг, а буксирувати вона може до 2500 кг.

В оснащення салону рамного пікапа входить 10,25-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 12,8-дюймовим екраном, який може змінювати кут нахилу. Покупці також знайдуть Android Auto, Apple CarPlay та технологію розпізнавання голосу. Є слот для бездротової зарядки смартфона, безключовий доступ, проекційний дисплей, камери кругового огляду та навіть функція караоке.

BYD Shark запропонують із гібридною установкою на основі 1,5-літрового бензинового турбодвигуна, який доповнений електромотором. Сумарна віддача 430 к.с., що дозволяє пікапу розганятися з місця до «сотні» за 5,7 секунди. У суто електричному режимі він може проїхати 100 км. Загальний запас ходу складає 840 км. Вартість новинки починається від 53 тисяч доларів.

Читайте також:
Новий вражаючий суперкар BYD покажуть на автосалоні у Пекіні