X

Китайський кросовер за $ 10 000 здивував оснащенням

Модель обновилась внешне и внутренне, при этом сохранила моторную гамму и привлекательный ценник

Популярність кросоверів на ринку зростає. Навіть китайські автовиробники, які раніше ставили в пріоритет седани і ліфтбеки, тепер також переключилися на випуск представників цього сегменту. Серед них і бренд Changan.

У лінійці китайської марки вже є кілька кросоверів, найпопулярнішим з яких є компактний Changan CS35 Plus. Модель вийшла на ринок у 2018 році, а тепер пережила плановий рестайлінг. Відрізнити оновлену версію від попередника можна за модернізованою решіткою, переробленою світлодіодною оптикою, іншими бамперами, збільшеними протитуманками, панорамним дахом і оригінальними 16-дюймовими колісними дисками. Завершують образ стильні червоні акценти на кузові.

В оснащення салону Changan CS35 Plus увійшла модернізована цифрова приладова панель і мультимедійна система. Їхні екрани хоч і об’єднані в єдиний блок, але все ж мають розділення. Також переглянуто дизайн рульового колеса і системи клімат-контролю. Після рестайлінгу кнопки керування розташовуються нижче дефлекторів обдування. Також для китайського кросовера запропоновані нові варіанти оздоблення салону. А загалом для дешевого китайського автомобіля інтер’єр укомплектований дуже добре.

Читайте також:
Запас хода 1000 км и 650 сил – новый китайский электромобиль Nio поразил характеристиками

Змін у моторній гамі не відбулося. Кросовер, як і раніше, пропонується з 1,6-літровим “атмосферником” потужністю 128 к.с., який працює в парі з 5-ступінчастою МКПП, варіатором або шестидіапазонним “автоматом”. На ринок новий Чанган вийде в першій половині цього року за ціною від $10 000.