X

Китайський Volkswagen Passat змінив покоління

Официальная премьера нового седана еще впереди

Volkswagen Magotan, що представлений на ринку Китаю з 2018 року, готується до зміни поколінь. Офіційно прем’єру ще не анонсовано, але китайське міністерство промисловості вже опублікувало перші зображення новинки.

По суті, Magotan — це новий седан Passat, який продаватиметься лише в Китаї. Тоді як на інших ринках він доступний лише у кузові універсал.

Зміна покоління принесла Volkswagen Magotan трохи перероблений зовнішній вигляд, більш витончений, але все ще далекий від ідеалу. У порівнянні з європейським Passat він виглядає квадратнішим. Крім того, він все ще задовольняється традиційною кришкою багажника замість зручніших багажних дверей. Смугою задніх ліхтарів, що світиться, «китайський» седан нагадує електромобілі ID-лінійки. Патрубки вихлопної системи заховані під бампером.

На фото кузов Volkswagen Magotan пофарбований у матовий чорно-сірий відтінок. Якщо вірити написам «флагман» під бічними дзеркалами заднього виду, це топова версія седана. Кузов автомобіля прикрашений глянцево-чорним декором, а доповнюють образ двоколірні колісні диски. Також у кузовній палітрі є фіолетовий колір. На випадок, якщо потенційний власник захоче виділитися у натовпі.

Завдяки даним з бази китайського мінпрому відомо, що новий Volkswagen Magotan досягає 4990 мм у довжину, 1854 мм у ширину та 1487 мм у висоту. Розмір колісної бази — 2871 мм. Розмір колісних дисків — від 17 до 19 дюймів. Споряджена маса автомобіля — 1684 кг. У рух його приводить 2,0-літровий бензиновий турбомотор потужністю 217 к.с.

Читайте також:
Volkswagen відмовиться від відкритого T-Roc

Вартість нового Volkswagen Magotan та дата старту продажів поки не оголошені.