X

Китайці готують нового суперника Toyota Land Cruiser

Официальная премьера внедорожника GAC GS8 второго поколения состоится в 2021 году

Трирядний кросовер GAC GS8, що вийшов на ринок у 2016 році, готується до зміни покоління. Фотографії прототипу моделі наступної генерації опублікувало видання Cheshi.

Незважаючи на наявність камуфляжної плівки на кузові, на знімках добре видно, що модель повністю змінилася зовні, починаючи від радіаторної решітки і закінчуючи задніми ліхтарями. Візуально найбільший кросовер марки здається ще більшим. Таким чином, новий GAC GS8 стане ще ближчим до Toyota Land Cruiser.

У салоні очікуються нова передня панель, кермове колесо, “приборка” і мультимедійна система з величезним дисплеєм. Не виключено, що власний дисплей з’явиться і у переднього пасажира. Як і раніше, на вибір запропонують п’яти- і семимісну версії.

За інформацією китайських ЗМІ, в новому поколінні GAC GS8 переїде на модульну платформу GPMA (Global Platform Modular Architecture), розроблену GAC Group. Крім того, китайський кросовер отримає гібридну силову установку. За чутками, в розробці візьме участь Toyota. Актуальна модель для китайського ринку комплектується 2,0-літровим чотирициліндровим турбодвигуном (252 к.с., 390 Нм), шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Гібридної модифікації у GAC GS8 першого покоління немає.

Читайте також:
Говорят, революция: новый GAC Moca получил телевизор вместо лица