X

Китайці обігнали Tesla Cybertruck і вивели в продаж свій “Кібер”

Внешне автомобиль выглядит довольно интересно, а технически перед нами уже знакомый Tank 300

Китайці вирішили не чекати гучної новинки Ілона Маска і побудували власний Cybertruck. Позашляховик отримав схоже ім’я — Cybertank 300. Цифра свідчить про те, що перед нами все той же, хоча і покращений WEY Tank 300 від Great Wall. Вперше новинку показали в квітні цього року на Шанхайському автосалоні. Серійний варіант позашляховика майже нічим від концепту не відрізняється.

В основі привабливої новинки — рамний позашляховик, укомплектований 2,0-літровим турбованим двигуном потужністю 227 к.с. Агрегат пов’язаний з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач. Привід — повний.

Зовні Cybertank 300 відрізняється від звичайного Танка збільшеними переднім і заднім бамперами, іншим капотом і яскраво-жовтими акцентами на кузові. На кормі красується величезний спойлер. Не обійшлося і без встановлення 21-дюймових коліс і піднятої на 20 мм підвіски. В інтер’єрі стало набагато більше якісних матеріалів і хрому.

Cybertank 300 випустять обмеженим тиражем. Загалом буде продано 3000 одиниць. Вартість кожного автомобіля становитиме 47 400 доларів.

Читайте також:
Величезний пікап Great Wall показали на живих фото