X

Китайці відправили у продаж бюджетну альтернативу Toyota Prado

Внедорожник Maxus D90 Pro поступит в дилерские центры 15 июля

Оновлений рамний позашляховик Maxus D90 Pro зовсім скоро надійде до дилерів. Старт продажу китайського автомобіля заплановано на 15 липня 2021 року.

Від попередника рестайлінговий автомобіль відрізняється дизайном решітки радіатора і задніх ліхтарів. В оздобленні переважають більш якісні матеріали, а у списку опцій – нові пункти. За доплату Максус Д90 про укомплектують системою мультимедіа зі збільшеним до 12,3 дюйма дисплеєм, сидіннями з вентиляцією і підігрівом, панорамним люком.

У рух рестайлінговий Maxus D90 Pro приводить 2,0-літровий бензиновий двигун із турбонаддувом потужністю 224 к.с. Також для китайського позашляховика запропонують дизельний мотор того ж об’єму. Його віддача — 218 к.с. Обидва працюють у парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач.

У стандартному оснащенні моделі — низка систем допомоги водієві. Серед них система контролю смуги руху, запобігання зіткненням, інтелектуальний круїз-контроль і камери кругового огляду.

Оскільки дилери почнуть отримувати перші оновлені позашляховики приблизно через тиждень, точна вартість Maxus D90 Pro ще невідома. Орієнтовно, на рідному ринку марки новинку оцінять дешевше за 27 000 доларів.

Читайте також:
Развозной автомобиль Maxus превратили в двухэтажный кемпер (видео)