X

Китайці відправили в продаж дешевого суперника Toyota Prado

Кросовер GAC GS8 — флагман китайської марки. Модель нещодавно змінила покоління, презентація якого відбулася влітку цього року. Затягувати з виведенням на ринок новинки виробник не став і вже оголосив про старт продажу.

На початковому етапі придбати кросовер другої генерації зможуть жителі Китаю, а вже в першому кварталі 2022 року він з’явиться і на інших ринках, де присутня ця марка. Новинка має стильний і сучасний вигляд. Автомобіль отримав збільшену решітку радіатора з іншою графікою, модернізовані фари і задні ліхтарі, а також перероблені бампери.

Також зі зміною покоління автомобіль приріс у розмірах і тепер досягає в довжину 4990 мм (+145 мм) при колісній базі 2920 мм (+120 мм). Ширина і висота становлять 1950 і 1780 мм відповідно, що на 40 мм більше, ніж у попередника. Дорожній просвіт дорівнює 220 мм. Завдяки такому приросту, салон машини став просторішим і комфортнішим.

Читайте також:
Великий китайський позашляховик JAC готовий боротися з Land Cruiser

В оснащення кабіни увійшла нова мультимедійна система з масивним екраном, цифрова приладова панель, тризонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль і камери кругового огляду. Під капотом моделі встановлено 2,0-літровий двигун потужністю 190 к.с., який працює в парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Також доступна гібридна версія. Вартість новинки стартує від 30 000 доларів.