X

Китайці показали агресивний пікап в стилі Mitsubishi L200

Соперник L200 пока числится в статусе концепта

Прем’єра потенційного конкурента Mitsubishi L200 — рамного пікапа китайської марки Maxus — відбулася на автосалоні в Ченду. Представлена в статусі концепту новинка демонструє оновлення, які дістануться  пікапам T60 і T70, які вже перебувають у виробництві.

Дизайн шоу-кара розроблений у стилістці нових моделей марки. Від кросовера Maxus D60 безіменному концепту дісталися вузькі фари і величезна радіаторна решітка з трьома горизонтальними ребрами і масивною хромованою обробкою.

Водночас дизайн корми і вантажної платформи індивідуальний, але частина цих елементів, ймовірно, серійній моделі не дістануться. Загалом зовні новий китайський позашляховик дуже нагадує Mitsubishi L200, так що об’єкт натхнення дизайнерів очевидний.

Салон концепту укомплектований незвичайними сидіннями з двоколірною оббивкою. На передній панелі — об’єднані в цілісний блок дисплеї цифрової приладової панелі та мультимедіа. Також в очі впадає мінімальний набір фізичних кнопок і джойстик управління трансмісією на центральному тунелі.

Моторна гамма повністю запозичена у серійних T60 і T70. Це 2.0-літровий “турбодизель” потужністю 163 к.с. і 2.0-літровий бензиновий турбований двигун потужністю 213 к.с.

За попередньою інформацією, серійну версію поки що безіменного пікапа Maxus покажуть до кінця цього року.

Читайте також:
Китайський пікап Peugeot від Changan відправлять на експорт