X

Китайці показали суперника Audi Q7 і BMW X5

Если вы любите BMW X5, с вами в этом многие солидарны. Интересно, существуют ли более доступные альтернативы?

Преміальний (за китайськими мірками) бренд Hongqi зайнятий виробництвом переважно партійних автомобілів, недоступних звичайним громадянам. Але з 2017 року компанія вийшла в маси, пропонуючи найдорожчі і найпрестижніші вітчизняні автомобілі китайським покупцям. Новий кросовер Hongqi HS7 стане конкурентом Audi Q7, BMW X5 та іншим великим SUV з прицілом на заможних автомобілістів.

У всякому разі, так ситуацію бачить менеджмент Hongqi. Навіть у дизайні можна помітити вплив німецьких кросоверів, хоча в прямому цитуванні HS7 звинуватити не можна. Величезна решітка підкреслює статусність моделі, а хижий прищур головної оптики додає агресивності.

Читайте також:
У Мережі показали новий преміальний кросовер Chery

До речі, китайський кросовер складено на старій задньопривідній платформі Toyota Crown, але пропонується в конфігурації з повним приводом. Інтер’єр виявився без дизайнерських одкровень, але всередині багато дорогих матеріалів — оздоблення натуральною шкірою і цінними породами дерева.

Замість звичних приладів — цифровий щиток, ще один екран (сенсорний) відповідає за керування кліматичною установкою. У рух всю ця красу приводить потужний бензиновий V6 об’ємом 3 л на 338 к.с. (445 Нм) – неймовірні показники для китайського авто. Мотор поєднується з 8-ступінчастою АКПП.

Залежно від оснащення за новий Hongqi HS7 попросять від 51 до 67 тис. дол, що досить нескромно місцевого автопрому.

Читайте також:
Новий кросовер Haval приміряв обличчя Ford Mustang