X

Китайці показали суперника Hyundai Tucson за $ 14 000

Кроссоверу изменили внешность, но сохранили прежний мощный мотор

Китайська марка Changan, яка відома далеко за межами Піднебесної, презентувала свій перший кросовер у 2017 році. Модель під назвою CS55 Plus дебютувала в рамках Шанхайського автосалону і завоювала неймовірну популярність на ринку. Тепер же компанія анонсувала випуск другого покоління автомобіля.

Новинку також планують представити на автосалоні в Шанхаї в квітні цього року. Якщо судити зі знімків, китайський кросовер Чанган обзавівся вузькою головною оптикою, новою широкою решіткою зі стільниковим малюнком, іншими задніми ліхтарями і модернізованими бамперами. З’явилися стильні виштамповки на бічних дверях і червоні акценти.

До того ж автомобіль переїхав на нову модульну платформу ARK і, як результат, приріс у розмірах. Нині його довжина досягає 4515 мм, а колісна база становить 2656 мм. Тепер автомобіль став ще ближчим до своїх суперників — Hyundai Tucson, Toyota RAV4, Kia Sportage. Для найвимогливіших покупців компанія розробила цілий набір персоналізації —тонована решітка, темні рами для вікон і двоколірні колісні диски.

Читайте також:
Потужний мотор і повний привід: Changan показав свій флагман

Силова установка Changan CS55 Plus лишилася колишньою. У рух новий кросовер приводить 1,5-літровий двигун потужністю 188 к.с., який пов’язаний з 7-ступеневим “роботом”. Максимальна швидкість CS55 Plus обмежена позначкою 190 км/год. Витрата палива становить 5,9 л на 100 км шляху. Орієнтовна вартість — від $14 000. У всякому разі, стільки зараз просять за базовий кросовер першого покоління. Як правило, китайські компанії для підтримки купівельного попиту не змінюють ціни навіть після глибокої модернізації моделей.