X

Китайці розкрили кросовер із вкраденим у Мерседеса дизайном

Новый кроссовер Changan CS55 оказался довольно самобытным, но некоторыми элементами все же подмигивает в сторону западных авто

Раніше ми показували вам цей китайський кросовер, але тоді йшлося про перші тизери. Ззаду автомобіль підозріло нагадував електромобіль Mercedes-Benz EQC. Тепер оновлений Changan CS55 розкрили повністю. Можна сказати, що загалом автомобіль схожий тільки сам на себе, але ззаду в характерній смужці ліхтарів натяки все ж таки залишилися.

Спереду новий кросовер має доволі самобутній вигляд і цілком відповідає власному корпоративному стилю бренду. Велика решітка і вузькі передні фари створюють агресивний, сучасний вигляд.

Традиційна риса китайських автомобілів — багате оздоблення екстер’єру хромованими елементами. Питання, як завжди, на любителя. Збоку відчуття міцної конструкції створює широка стійка, яка перериває скління, але такий прийом був у Changan CS55 і до рестайлінгу. Цей елемент відсилає до дизайну Mercedes-Benz GLE, Ford Explorer і Land Rover Discovery.

Читайте також:
Китайці представили преміального суперника Skoda Kodiaq з ім'ям від BMW

Фотографій інтер’єру поки що немає. Але завдяки міністерству промисловості Китаю стали відомі подробиці силової установки. Під капотом — колишній бензиновий двигун об’ємом 1,5 л потужністю 156 к.с. і 225 Нм крутильного моменту.

Звісно, передусім кросовер призначений для домашнього ринку — у розвинених країнах цей автомобіль не витримає конкуренції. До оновлення за базову версію просили 12,3 тис. доларів.