X

Китайці здивували електромобілем за $ 20 000 із запасом ходу 800 км

Новинка уже доступна к заказу

На китайський ринок вийшов новий компактвен від компанії Hechuang Automobile Technology. Електрична модель орієнтована на молоду аудиторію і отримала назву Hechuang Z03. Новинка приваблює своєю ціною і характеристиками.

Авто досягає в довжину 4,6 м при колісній базі 2,75 м. Екстер’єр виконаний у сучасних тенденціях. Лінії кузова плавні з витонченими виштамповками з боків і на капоті. Вузькі фари з’єднані тонкою світлодіодною смугою. У такому самому стилі виконані і задні ліхтарі. Передній бампер із великим повітрозабірником і хромованими вставками має доволі масивний вигляд. У сталевому кольорі виконані рейлінги на даху і декоративні вставки на дверях.

Кабіна має дворядну конфігурацію. У ній можуть розміститися до п’яти осіб. В оснащення салону увійшла 10,2-дюймова цифрова приладова панель, мультимедійна система з 14,6-дюймовим екраном і кермо з пласким дном. Фізичні кнопки зведені до мінімуму. Є адаптивний круїз-контроль, автоматична парковка і панорамний дах.

Читайте також:
Китайці виводять на ринок мініатюрний електромобіль за $ 3000

Hechuang Z03 доступний як з одним, так і з двома електромоторами. У першому варіанті він видає 183 к.с., у другому – 218 к. с. Також на вибір покупців запропоновано кілька акумуляторних батарей на 64,6, 76,8 і 100 кВтг. Залежно від версії запас ходу моделі варіюється від 500 до 800 км. Вартість новинки стартує 20 000 доларів. Базові модифікації вже доступні до замовлення, а топова – з’явиться у дилерів тільки в середині 2022 року. Основним ринком збуту стане Китай.