X

Китайці здивували стильним і дешевим суперником Skoda Octavia

Седан Geely Emgrand нового поколения сменил имидж, сохранив прежний мотор

Перші тизери нового Geely Emgrand з’явилися в квітні, після чого в мережі не раз публікували фото у камуфляжі і без нього. Тепер же настав час офіційних зображень, завдяки чому можна роздивитися ще й інтер’єр.

Зазначимо, що на рідному ринку марки седан Джилі Емгранд дуже затребуваний. У зв’язку з цим виробник щорічно його оновлює. Однак раніше йшлося про невеликі рестайлінги, тепер ми маємо справу з новим поколінням моделі.

У зовнішності нового Geely Emgrand 2022 проглядаються всі актуальні риси бренду. Серед особливостей — широка решітка з вертикальними клинами. У задніх стійках тепер є віконця, що додає силуету витонченості.

Більше змін чекає в салоні Geely Emgrand. Дефлектори об’єднані в довгастий блок, що простягнувся в усю шир передньої панелі. Дисплей мультимедіа підноситься над кнопками, щоправда, рамки монітора широкуваті. У списку обладнання відзначені камери кругового огляду і панорамний люк.

За попередньою інформацією, платформа нового Emgrand залишиться колишньою. Але в частині габаритів зміни є, хоча і незначні. У довжину седан додав 6 мм (до 4638 мм), в ширину 31 мм (до 1820мм) і став трохи нижчим — на 10 мм (1460мм). Розмір колісної бази — 2650 мм.

Нове покоління седана зберегло 1,5-літровий мотор попередника, щоправда, його потужність збільшена. Тепер 144 к.с проти колишніх 109 к. с. Інформації про коробки передач немає.

Читайте також:
Дешевый кроссовер Geely отправился в продажу

Старт продажу нового Geely Emgrand в Китаї заплановано на третій квартал цього року. Його вартість стане відома пізніше. Попередник коштує від $11 000.