X

Китайці випустили клон кросовера Volkswagen, якого ще немає в продажу!

Как известно, некоторые китайские компании активно клонируют известные модели автомобилей. На сей раз китайцы выпустили клон кроссовера Volkswagen, обладающего статусом концепт-кара

Авторство «новинки» належить марці Zotye. Мабуть, її дизайнерів дуже вразила зовнішність Volkswagen Cross Coupe GTE. Адже навіть неозброєним оком можна побачити схожість між концептуальним кросовером Фольксваген і передсерійним китайським кросовером Зоті.

Новий SUV від Zotye дістав назву Damai X7. За своїми розмірами китайський клон трохи менший за Cross Coupe GTE, але на візуальні відмінності це особливо не впливає. Конструкція фар, виштамповки – все практично ідентичне, за винятком дрібних стилістичних рішень. Зокрема, у німецького прототипу силует здається більш динамічним (завдяки скошеним стійкам).

Інтер’єр китайського кросовера теж багато в чому повторює салон Фольксвагена. Архітектура оформлення витримана в такому самому стилі, як у крос-купе.

За даними китайських ЗМІ, Zotye Damai X7 надійде у продаж у 2017 році. Примітно, що старт виробництва Volkswagen Cross Coupe GTE також було заплановано на 2017 рік. Але маємо той рідкісний випадок, коли розробники концепт-кара запізнилися з випуском власного автомобіля. Адже його вже клоновано.

Якщо абстрагуватися від візуальних подібностей, автомобіль вийшов доволі симпатичним. Хіба ні?