X

Коли з’явиться новий кросовер Skoda Karoq

Презентация Skoda Karoq состоится 18 мая в Стокгольме, а производство стартует летом.

Під час тестів у Чехії знову було помічено нову модель чеської марки Skoda Karoq 2018. Як відомо, кросовер Шкода прийде на зміну Skoda Yeti. Представлять його 18 травня на спеціальній події в Стокгольмі, повідомляє Motor1.

Оскільки зображення чіткі, а камуфляжу на автомобілі небагато, то дизайн Skoda Karoq перестав бути секретом. Як і очікувалося, новий кросовер Шкода витриманий у стилістиці семимісної Skoda Kodiaq 2017. Схожість двох моделей помітна і в анфас, і в профіль.

Кросовер Skoda Karoq 2018 буде трохи більшим за попередника – приблизно 4,3-4,4 м у довжину. Воднчас нова модульна платформа MQB дасть змогу зробити автомобіль легшим за Skoda Yeti.

Двигуни Шкода Карок, найімовірніше, будуть такими самими, як і у Skoda Kodiaq. Тобто кросовер Skoda отримає бензинові турбомотори об’ємом 1,4 л (125 і 150 к.с.) і 2,0 л (180 к.с.), турбодизелі об’ємом 2,0 л (150 і 190 к.с.).

Також стало відомо, що нова Skoda Karoq буде більш масовою, ніж попередник. Обсяги виробництва планують збільшити приблизно до 150 тис. машин на рік.