X

Компактному Honda Fit обіцяно версію RS (фото)

Honda готується представити наступне покоління компактного Fit (на європейському ринку модель відома як Jazz). Дебют відбудеться до кінця року, а поки що компанія підняла завісу над майбутньою моделлю.

Оскільки це попередній анонс, компанія не розкрила характеристики новинки. Відомо, що авто пропонуватиметься у п’яти версіях: Basic, Home, Luxe, Crosstar і RS. Остання з них з’явиться в сімействі Fit вперше. Безумовно, чекати на повноцінний хот-хетч не варто, але збільшення потужності очікується пристойне.

Honda обіцяє, що високопродуктивний варіант зможе розганятися до сотні менше ніж за 9 секунд і розвивати швидкість до 175 км/год. Також Fit RS  відрізнятиметься кращою керованістю та новим набором режимів водіння (Normal, Sport та Econ). Також ця версія отримає селектор уповільнення, яким можна буде керувати за допомогою пелюсток, встановлених за кермом.

Читайте також:
Honda вивела на тести довгоочікуваний електричний Prologue

Версія RS буде доступна лише з переднім приводом, тоді як інші комплектації, зокрема Crosstar, отримають повний привод. Орієнтований на продуктивність Fit відрізнятиметься більш спортивним зовнішнім виглядом та розширеним пакетом систем допомоги водієві.