X

Компактний кросовер Honda HR-V нового покоління представили офіційно

Японская компания в подробностях показала новый кроссовер

Honda показала компактний кросовер Vezel нового покоління для японського ринку. Характеристик новинки озвучено не було. Онлайн-презентацію присвятили зовнішності та інтер’єру кросовера нового покоління. На глобальному ринку автомобіль з’явиться під ім’ям Honda HR-V.

Особливо наголошено, що новий Vezel — розроблена з нуля модель. Агрегати скомпонували так, щоб механіка займала мінімум місця, а салон вийшов максимально просторим і комфортним для пасажирів.

Зовні новий HR-V має більш агресивний вигляд. У кросовера виражена носова частина з пофарбованою в колір кузова решіткою, суворий “погляд” передніх фар, об’ємна кришка капота, похила лінія даху і розширені колісні арки. Боковини отримали тонкі виштамповки, зовнішні ручки задніх дверей традиційно заховані в кути вікон.

У салоні — триспицеве рульове колесо з товстим ободом, планшет мультимедійної системи і горизонтальна смуга дефлекторів вентиляції на передній панелі.

На ринку Honda Vezel другого покоління запропонують із двома варіантами силових установок. Передньопривідній модифікації дісталися 1,5-літровий бензиновий двигун і безступеневий варіатор. Повнопривідний Vezel укомплектують гібридною трансмісією e: HEV і системою повного приводу Real Time AWD. Характеристики кросоверів не озвучені.

У салоні з нововведень мультимедійна система Honda Connect останнього покоління, комплекс безпеки Honda Sensing. Останній охоплює адаптивний круїз-контроль, функцію автоматичного гальмування, моніторинг сліпих зон і багато іншого.

Продаж нового кросовера на рідному ринку марки розпочнеться в квітні. Варіант для зовнішніх ринків під ім’ям HR-V представлять пізніше.

Читайте також:
Honda показала свій найдоступніший кросовер всередині (фото)