X

Компактний кросовер Opel Crossland X 2018 повністю розсекречений

Вопреки ожиданиям, новый кроссовер Opel оказался компактнее, чем Opel Mokka.

Представлені перші офіційні зображення Opel Crossland X 2018. Новий кросовер Opel виявився найменшою позашляховою моделлю марки. Він досягає 4212 мм в довжину, 1765 мм в ширину і 1590 мм у висоту. В основі його лежить платформа ЕМР2, яку також використовують Peugeot 3008 і 308.

У Opel Crossland X 2018 – яскравий дизайн, з гарним дахом, виштамповками на боковинах і широкою решіткою радіатора. Фари можуть бути адаптивними і світлодіодними.

У салоні прилади розміщені в глибоких колодязях, встановлений і великий 8-дюймовий дисплей мультимедіа. Задні сидіння оснащені горизонтальним регулюванням. Залежно від їх положення об’єм багажника становить 410-520 л, а зі складеними кріслами – 1255 л.

Серед опцій для Опель Кроссланд значаться проекційний дисплей, паркувальний автопілот, технології превентивного гальмування, утримання в смузі руху, моніторингу «сліпих» зон, розпізнавання дорожніх знаків і стеження за втомою водія.

Двигуни Opel Crossland X 2018 поки що не названі, але варто очікувати встановлення бензинових турбомоторів об’ємом 1,4 і 1,6 л, а також турбодизелів об’ємом 1,6 і 2,0 л. Запропонують версії як з переднім, так і з повним приводом.

Новий Opel Crossland X офіційно представлять у березні на Женевському автосалоні. Купити кросовер Опель можна буде з літа.