X

Компанія Opel готує наступ на всіх фронтах

В 2017 году компания Opel презентует сразу семь новых моделей, включая электромобиль Ampera-e и флагманское семейство Insignia.

Наступний рік буде дуже насиченим за кількістю новинок від бренду Opel. Вперше за свою 118-річну історію компанія готується представити на ринку одразу сім нових моделей. Концепція «7 у 17-му» є частиною глобальної стратегії розвитку бренду, що передбачає презентацію 29 нових моделей у період із 2016 до 2020 рік. За п’ятирічку портфоліо компанії суттєво розшириться у всіх сегментах ринку.

Із цими сімома новими моделями у 2017 році Opel стане зовсім іншим брендом уже в найближчі 12 місяців, – коментує президент Opel Карл-Томас Нойманн. – Ми маємо намір зробити електромобілі зручними для повсякденної експлуатації з моделлю Ampera-e. Друге покоління Insignia стане еталоном елегантності, легкості та атлетизму. А завдяки новим кросоверам B і C-класу, ми розширимо пропозицію в сегменті, що дасть суттєвий поштовх для збільшення продажу.

Отже, що ж чекає шанувальників Opel у 2017 році?

1) Представлений на вересневому автошоу в Парижі Opel Ampera-e очікується у європейських дилерів навесні майбутнього року. Електромобіль здатний подолати до 500 км без підзарядки, що на сьогодні є рекордом у класі. Крім того, Ampera-e здатна задовольнити потреби покупців, як за місткістю салону, так і за динамікою.

2) Флагманська лінійка поповниться новим 5-дверним спортивним седаном Insignia Grand Sport. Новинка адресована прихильникам активного драйву, а крім стильного вигляду автомобіль отримає у свій арсенал повнопривідну трансмісію. Варто зазначити, що на сьогодні за Insignia вже проголосували своїми серцями і гаманцями понад 900 тисяч покупців. Виробництво новинки буде організовано на головному підприємстві компанії в Рюссельсхаймі.

3) Європейці найчастіше віддають перевагу моделям з кузовом універсал. Для них компанія підготувала місткий і комфортабельний Insignia Sports Tourer. Дизайн моделі успадкував низку стилістичних елементів від концептуальної моделі Opel Monza 2013 року. Порівняно з попередником, автомобіль відрізнятиметься істотно збільшеним простором у салоні, особливо для задніх пасажирів, а також більш містким багажником.

4) Охочим побути наодинці з природою компанія підготувала «позашляховий» універсал Insignia Country Tourer з повнопривідною трансмісією і захисним обвісом. Ця машина чудово згодиться для зимових подорожей на гірськолижні курорти або вилазок на пікнік.

5) Популярна комерційна модель Vivaro отримає нові версії, які відповідають сучасним вимогам для комфорту та безпеки.

6) На початку 2017 року в модельній гаммі з’явиться абсолютно новий компактний кросовер Crossland X, створений на базі моделі Mokka X.

7) Шанувальників кросоверів очікує ще одна новинка, яка розширить лінійку моделей С-класу, представлених сімействами Astra і Zafira.