X

Красиво і безпечно: Mazda показала нові кросовери CX-5, CX-9 і седан 6

Уникальный дизайнерский пакет Carbon Edition получат три модели японского производителя, в числе которых Mazda 6, CX-5 и CX-9

Черговою світовою тенденцією, яку реалізували в своїх лінійках практично всі автовиробники, став випуск «нічних» версій найбільш затребуваних моделей. Однак компанія Mazda вирішила не йти стопами конкурентів і представила спеціальну серію під назвою Carbon Edition.

Цю дизайнерську модифікацію отримають автомобілі Mazda 6, CX-5 і CX-9. Головною її особливістю є унікальний колір кузова — Polymetal Grey. За словами виробника, він увиразнює індивідуальність, а також виділяє «силу і пристрасть». Звісно, не обійшлося і без чорних елементів в екстер’єрі. Зокрема, моделі отримали чорні глянцеві кришки бічних дзеркал і темні легкосплавні диски.

Салон спецверсій також зазнав деяких змін. В оснащення увійшли передні сидіння з підігрівом, мультимедійна система з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, аудіосистема Bose. Також розширили набір систем безпеки: тепер до нього входить моніторинг сліпих зон, адаптивний круїз-контроль і інтелектуальна підтримка гальмування. Оздоблення салону виконане з червоної шкіри з чорними акцентами.

Крім того, виробник повідомив, що Mazda 6 Carbon Edition отримає 2,5-літровий двигун з турбонаддувом або без нього. Безнаддувний варіант  видаватиме 190 к.с. потужності і 252 Нм крутилього моменту, а версія з турбонаддувом – 253 к.с. і 420 Нм. Кросовер Mazda CX-5 буде запропоновано з обома двигунами, а CX-9 виключно з 2,5-літровим чотирициліндровим турбомотором.

Читайте також:
Перший електромобіль Mazda отримав бензиновий двигун