X

Кросовер Chery Tiggo 4 повторно оновився (фото)

Изменения Chery Tiggo 4 коснулись интерьера и экстерьера, а также списка доступного оборудования

У Китаї старт продажу нового кросовера Чері запланований на 16 липня. Відзначимо, що там автомобіль відомий під іншим ім’ям — Chery Tiggo 5x. Компанія вже підготувалася до майбутньої події і опублікувала кілька тизерів.

Інтрига — це, безумовно, цікаво, але зовнішність новинки давно не таємниця. У березні її розкрив мінпром Китаю, згодом, завдяки фотошпигунам, з’явилися знімки салону. Далі ще банальніше — фотографії, на яких нові кросовери відвантажують дилерам.

Для нового Chery Tiggo 4 це вже друга за рахунком модернізація. Відзначимо, що сам кросовер потрапив на ринок лише три роки тому, в 2017-му. Восени 2018 року він пережив часткове оновлення, яке зачепило передню частину кузова. У Chery вважали, що це сприятливо позначиться на продажу. На жаль, бажаних результатів домогтися не вдалося, але минулий рік кросовер закінчив «у плюсі». Порівняно з 2018 роком приріст продажу становив 11%.

Читайте також:
Chery готує конкурента Toyota RAV4 під новою маркою

Другий рестайлінг куди серйозніший, і це не тільки оновлена зовнішність. Не виключено, що такі кросовери позиціонуватимуть у ролі другого покоління. Зовні китайський кросовер Чері Тігго 4 2021 модельного року схожий на свого побратима Chery Tiggo 7. Схожість простежується і в радіаторній решітці, і в подвійній світлодіодним смужці денних ходових вогнів. Місце емблеми на дверцятах багажного відділення зайняла буквена назва марки.

Зміни в салоні вражають і роблять “четвірку” схожою на Tiggo 7. Із нововведень — інша передня панель і рульове колесо, віртуальна “приборка” і мультимедійка з “летючим” 10.25-дюймовим дисплеєм.

Кросоверу також дістався сенсорний блок керування клімат-контролем. У списку обладнання тепер є система моніторингу сліпих зон, камера кругового огляду і автоматичне екстрене гальмування.

Щодо моторної гами, то вона залишилася колишньою. Це “атмосферник” SQRE4G15C 1.5 і його турбоверсія SQRE4T15C 1.5 потужністю 116 і 156 к.с. відповідно. При цьому в пару першому йдуть п’ятиступінчаста механіка або варіатор, другого — шестиступінчастий «робот» із двома зчепленнями. Привід — виключно передній.

Ціни на оновлений Chery Tiggo 4 поки що не оголошені.