X

Кросовер Duster III: абсолютно новий, гібридний і дешевий

Официально следующее поколение бюджетной модели представят в 2024 году

Говорячи про новий Duster III покоління, Dacia запевняє, що адаптує бюджетний кросовер до сучасних вимог покупців. Отже, новий Дастер стане гібридом, щоб відповідати суворим екологічним нормам. Але привабливу ціну збережуть.

В одному з інтерв’ю програмний директор модельного ряду Dacia Жюльєн Феррі заявив, що популярний кросовер збереже свій позашляховий характер і в наступному поколінні. Його основне завдання — забезпечення ідеального співвідношення ціни та якості, яке так високо цінують власники.

Феррі також каже, що відмінні позашляхові характеристики є пріоритетними для нового покоління Duster. Він також зазначає, що автомобіль вийде на ринок у 2024 році.

Очікується, що бюджетний кросовер Дачіа третьої генерації запропонують із гібридною силовою установкою. При цьому автомобіль залишиться повнопривідним. Імовірно, в рух новинку приводитиме нове покоління системи E-Tech. Про появу повністю електричної версії не йдеться — модель залишиться дуже доступною.

Габаритами Dacia Duster 3 буде схожий з другим. Більшою семимісною моделлю в лінійці марки стане кросовер Bigster. Його поява на ринку очікується не раніше 2025 року.

Читайте також:
Dacia Jogger — новий кросовер з 7-місним салоном в альтернативу Дастеру