X

Кросовер Ford Puma: що відомо про новинку напередодні прем’єри

Компания Ford раскрыла дату премьеры нового кроссовера Puma, но официальной информации о модели пока минимум

Анонсований на початку квітня компактний кросовер Ford Puma вже завтра, 26 червня, повністю розсекретять під час офіційної презентації. Напередодні прем’єри саме час згадати, що ж нам вже відомо про гучну новинку.

Уперше ім’я Puma з’явилося в лінійці Форда в середині 90-х, такою назвою хизувалося компактне купе на базі Фієсти, яке випускали з 1997 до 2002 рр.

У рамках квітневого заходу Ford Go Further, що відбувся в Амстердамі, журналістам несподівано показали відроджену Пуму, але вже у вигляді компактного кросовера. Щоправда, розгледіти модель детально не дали, озвучивши лише мінімум інформації про найбільший у класі багажник на 456 літрів.

За останні два місяці також вдалося з’ясувати, що новий Ford Puma буде гібридом, силова установка якого об’єднає 1,0-літровий EcoBoost на 155 к.с. і 48-вольтовий стартер-генератор.

Крім того відомо, що виробництво паркетника буде налагоджено на румунському заводі Форду в Крайові. Для додатково інтересу до майбутньої прем’єри на офіційній сторінці Ford Romania в соцмережі Facebook днями було розміщено малоінформативний відеотизер.

У модельному ряду Puma займе нішу між кросоверами Kuga і EcoSport, останній, до речі, також складають у Румунії.

Читайте також:
Ford нанес удар по Mondeo завершением производства