X

Кросовер Hyundai Kona Electric подолав 1000 км без підзарядки

Кроссовер Hyundai Kona Electric смог проехать на одном заряде аккумулятора 1026 км

Компанія Hyundai озвучила результати вимірів запасу ходу електричного кросовера Kona. У тестах, які проходили на трасі Лаузицрінг у східній Німеччині, брали участь три електрокросовери. Максимальною метою випробувачів була позначка 1000 км пробігу без підзарядки, але кросовери Hyundai Kona Electric виявилися далекобійнішими: 1018,7, 1024,1 і 1026 км відповідно.

У випробуваннях брали участь кросовери, укомплектовані батареєю на 64 кВтг. Як повідомляється, середня витрата заряду батареї на 100 км шляху становила рекордні, на думку виробника, 6,28, 6,25 і 6,24 кВтг. Наполягати на цьому Hyundai дає змогу той факт, що згідно з WLTP стандартне значення витрати батареї становить 14,7 кВтг/100 км.

За час заїзду, а це майже 35 годин, було зафіксовано 36 змін водіїв. Швидкість пересування становила 29-31 км/год. За словами виробника, це середній темп руху автомобілів у європейських містах.

“Цим заїздом Kona Electric підтвердив те, що вже знають багато наших клієнтів. Це надійний, ефективний і екологічний автомобіль, що ідеально підходить для щоденного використання”, — сказав Юрген Келлер, керуючий директор Hyundai в Німеччині. “Клієнти, які їздять за кермом Kona Electric або інших електромобілів Hyundai, можуть розраховувати на поїздки на великі відстані без підзарядки і побоювань з приводу дальності”.

Читайте також:
Електричний Hyundai Kona підкорив Тибет