X

Кросовер Hyundai Tucson 2021 показали на відео

В преддверии премьеры опубликованы два новых видеотизера Hyundai Tucson четвертого поколения

Офіційна прем’єра Hyundai Tucson нового, четвертого покоління запланована на 15 вересня 2020 року. Готуючись до цієї події, південнокорейська марка опублікувала два свіжих відеотизери, що демонструють хитромудрий дизайн радіаторної решітки кросовера.

У нового Tucson світлодіодні денні ходові вогні інтегровані в трапецієподібні комірки радіаторної решітки. Це створює незвичайний і впізнаваний зовнішній вигляд.

Не менш цікавий вигляд мають і задні ліхтарі, з’єднані горизонтальною світлодіодною смугою, що проходить через всю ширину кузова. Раніше компанія вже публікувала тизери з їх зображенням.

На тих же зображеннях було видно логотип Hyundai біля нижньої кромки скла багажних дверей. При цьому двірник, ймовірно, захований під спойлером на даху. Також відомо, що кросовер оснастять оригінальними 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками. Значок HTRAC на задньому бампері свідчить про наявність системи повного приводу.

Читайте також:
Кросовер Hyundai Kona 2021: агресивний дизайн і дві педалі на МКПП

Новому Hyundai Tucson 2021 дістанеться повністю перероблений салон із цифровою панеллю приладів і «летючим» сенсорним дисплеєм мультимедійної системи. В інтер’єрі новинки обіцяють незвичайні елементи керування.