X

Кросовер Kia XCeed – новий конкурент Subaru XV

Линейка нового Kia Ceed пополнится внедорожной X-версией

У компанії Kia вирішили, що кросоверів багато не буває і розробили позашляховий варіант нового Ceed, який, імовірно, отримає до свого імені доповнення X.

За інформацією видання  Carscoops, прем’єра версії XCeed, ймовірно, відбудеться на початку весни на Женевському автосалоні. У модельному ряду припіднятий Ceed посяде місце між кросоверами Stonic і Sportage.

Минулого року нова модифікація Сида “засвітилася” на дорожніх тестах. На шпигунських фото був добре помітний збільшений дорожній просвіт і чималого розміру колеса.

X-версія стане вже четвертою варіацією Ceed третього покоління, приєднавшись до хетчбека, універсала Sportwagon і купеподібного ProCeed. Основними конкурентами новинки, очевидно, стануть моделі Volkswagen Golf Alltrack, Ford Focus Active і Subaru XV.

Kia XCeed навряд чи отримає повний привід, відсутність якого постараються компенсувати кількома спеціальними режимами їзди, що покращують керованість на покриттях з поганим зчепленням. А ось моторну гаму кросовера становитимуть ті самі двигуни, пропоновані до звичайного Сіда: бензинові 1.0 і 1.4 на 118 і 138 сил, а також 1,6-літровий дизель, що видає 114 к.с.

Читайте також:
Представлен обновленный кроссовер KIA Sorento 2019