X

Кросовер Lexus NX другого покоління показали на перших фото

Дебют кроссовера второго поколения состоится в ближайшие месяцы

Першими фотографіями кросовера Lexus NX другого покоління поділився ClubLexus. Всі опубліковані на сайті зображення — скріншоти з офіційного відео, присвяченого новинці. Ролик випадково виклали в Мережу.

Нехай офіційна дата прем’єри все ще не оголошена, а до презентації залишається якийсь час, це нітрохи не заважає роздивитися новий кросовер з усіх боків.

Судячи з фотографій, новинка трохи відрізнятиметься від кросовера попереднього покоління, і передусім за рахунок оптики. Виробник інтегрував ДХВ у блоки головних фар. Ще одна відмінність — решітка радіатора, що отримала інший малюнок. Проглядаються відмінності і в задній частині Lexus NX. Найяскравішою особливістю стала горизонтальна світлодіодна смуга. Вона об’єднує ліхтарі.

І якщо в зовнішності  значущих змін небагато, то в салоні все інакше. Наприклад, кросовер позбудеться тачпада, а керувати всіма функціями можна буде за допомогою сенсорного дисплея. Також на фото видно бездротову зарядку, цифрову приладову панель і зменшений селектор коробки передач.

В основі Lexus NX нового покоління лежить модульна платформа TNGA-K, а основні вузли і агрегати кросовер розділить із Toyota RAV4, зокрема гібридну силову установку: 2,5-літровий бензиновий мотор, доповнений електродвигуном, що приводить задню вісь. У Toyota RAV4 Prime сукупна віддача такої установки становить 306 к.с.

Читайте також:
Lexus IS 500 2022 року отримав 5,0-літровий V8