X

Кросовер, перевірений часом: Chevrolet Trax отримав новий двигун

Лидер сегмента субкомпактных кроссоверов немного обновился и прибавил в цене

Уперше компактний кросовер Chevrolet Trax побачив світ у 2012 році. За вісім років автомобіль встиг залишити деякі ринки. Там, де йому вдалося протриматися такий чималий термін, він все ще має попит. Цього року виробник вирішив трохи оновити Trax і підготував для нього сучасний двигун.

Дивно, але до рідного ринку марки кросовер дістався лише 2015-го. Тоді було продано понад 63 тисячі одиниць. Йшли роки, а попит тільки зростав. У 2019 році цифри продажу перевалили за 116 тисяч. За перші три квартали 2020 року General Motors реалізували 80 тисяч одиниць, що дало змогу Тгах посісти лідерське місце в сегменті субкомпактних кросоверів.

Оскільки модель має попит, саме час підігріти до неї інтерес, наприклад інформацією про новий мотор. Нинішній Trax комплектується 1,4-літровим Luv потужністю 140 к.с. і 200 Нм, на зміну якому прийде двигун такого самого об’єму – 155-сильний 1,4 LE2, що розвиває 240 Нм крутильного моменту. Перевага нового двигуна в потужності та економічності. Коробку передач чіпати не стали — вона, як і раніше, автоматична шестиступінчаста. Привід — передній або повний.

Вартість Chevrolet Trax 2021 із новим мотором вже відома. Виробник обіцяє, що базовий варіант LS додасть у ціні лише 100 доларів і коштуватиме $21 400. Пояснити підвищений інтерес до автомобіля складно. Власники відгукуються про його їздові характеристики скромно, але водночас багато хто продовжує обирати Chevrolet Trax.

Читайте також:
Новий Chevrolet Bolt 2021 з'явився на дорозі без камуфляжу