X

Кросовер Renault Kiger за $ 7000 — перші фото

Бюджетный кроссовер Renault – всегда хорошая новость, тем более долгожданный Kiger 2021 уже готов к премьере

Кросовери сьогодні скрізь, але нас цікавить бюджетне відгалуження цього сегменту. Благо, що останнім часом таких моделей стає дедалі більше. Нещодавно дебютував прекрасний Nissan Magnite, а тепер і Renault готує нову модель на його базі.

Як і у випадку з Ніссан Магніт 2020, новий кросовер Рено має стартувати на ринку приблизно з $7000 за базову модифікацію. У цьому разі покупці отримають 72-сильний (92 Нм) трициліндровий мотор об’ємом 1 л. Його турбована версія забезпечить 100 к.с. і 160 Нм.

На вибір запропонують 5-ступінчасту МКПП і роботизовану коробку, привід тільки передній. На ринок новий Renault Kiger (попередня назва) вирушить у 2021 році. Поки що виробник показав перші зображення і відео новинки. Це передсерійний прототип, але ранні шпигунські фото демонстрували, що виробничий варіант вийде доволі ефектним.

Бюджетний кросовер Renault отримає вузькі смужки ДХВ і великі блоки головного світла під ними. Ззаду — стильні ліхтарі і хромований декор. Фото салону поки що немає, але в дорогих комплектаціях виробник обов’язково запропонує сенсорний монітор інформаційно-розважальної системи.

Новий Рено Кігер вийде компактним автомобілем — довжина не перевищить 4 м. Першим ринком виявиться Індія, але надалі автомобіль вирушить в інші країни.

136