X

Кросовер Skoda Karoq отримає позашляхову і спортивну версію RS

Новый компактный SUV Skoda Karoq, скорее всего, будет предлагаться в «горячем» варианте с мотором от SEAT Ateca Cupra, а также в исполнении Scout

Про можливу появу Skoda Karoq RS під час презентації Шкода Карок заявив керівник чеського бренду Бернхард Майєр.

За його словами, у разі схвалення проекту заряджена версія Karoq vRS агрегатуватиметься 4-циліндровим турбованим двигуном від SEAT Ateca Cupra потужністю близько 300 сил.

Крім того, як і інші моделі Шкоди, новий кросовер Карок має обзавестися «бездоріжною» версією Scout із захисними накладками на кузов і «близькоспортивною» модифікацією SportLine з заводським аеродинамічним обвісом і перекроєним інтер’єром.

Як уже писав Автоцентр.uа, дебют Skoda Karoq 2018 відбувся вчора, 18 травня. Як заявило керівництво марки, базовий Карок оснащуватимуть 1-літровим бензиновим TSI потужністю 115 сил, а дорожчу версію – півторалітровим TSI на 150 сил.

А стосовно дизельних агрегатів, їх передбачено три. Найменш потужний – 1.6-літровий TDI, який розвиває 115 кінських сил, найпотужніший – 2.0-літровий на 190 к с. Також передбачена «золота серединка» – 2-літровий агрегат на 150 сил. Привід – передній або повний на підключенні. Вже відомо і коли Шкода Карок з’явиться у продажу в Україні.